Artikel mit dem Tag "Vizitë"13. März 2016
Es-selam Alejkum Të nderuar vëllezër! Kryesia e xhamisë sonë po vazhdon aktivitetet e saj në mënyrë të parreshtur për të arritur objektivat tona të përbashkëta që kemi, po punojmë pa ndal, ditë e natë vetëm e vetëm që të realizojmë synimet tona që ia kemi bërë obligim vetës që gjeneratat e ardhshme të gëzojnë trashëgimi të pasur. Së fundmi kemi realizuar një sër takimesh nëpër disa xhami të ndryshme për të prezantuar projektin tonë të përbashkët,...
11. März 2016
Sot ishte nje privilegj per mua kryesine dhe xhematin e xhamise Drita, te jem Hatib dhe Imam per namazin e Xhumasë tek xhamia e vëllezerve boshnjak ne Luzern. Prezent ishin edhe dy hafizlere, hfz Hamzai dhe hfz Adnani, qe te dy mysafir nga Bosnja. Falënderim te veçante Imamit te xhamisë, Qazim efendiut dhe Prezidentit Vehbija Efendiqit, si dhe tere xhematit per nderin dhe respektin qe treguan ndaj nesh.
18. November 2015
Me daten 18.11.2015, ne namaz te drekes, kishim nderin qe ne xhamine tone kishim mysafir imamin e xhamise se Osllarës - komuna e Bujanovcit, Berat ef Alimin, i cili e thiri ezanin bëri muezin dhe pas namazit me kerkesë te Imamit te xhamise Drita, iu mundesua ta pershendese xhematin me nje pershendetje te shkurter... Allahu e shperblefte Berat ef per viziten e tij kushtuar xhematit te xhamise Drita.