Artikel mit dem Tag "Tribunë"30. November 2017
TRIBUNË ISLAME TA PËRKUJTOJMË DITËLINDJEN E MUHAMEDIT A.S. Ligjërues: Hfz. Irfan Abazi Kuran / Ilahi: Mr. Abdulbaki Llokmani Moderator: Hfz. Ajet Jusufi e premte, 01.12.2017 ora: 20:00 (Pas Namazit të Jacisë) TRANSMETIMI I TRIBUNËS BËHET LIVE NË Facebook Ju mirëpresim
07. Mai 2016
Me daten 07.05.2016 Forumi Rinor Islam (FRI) i xhamisë Drita, organizoi një tribunë fetare me Temë: "Israja dhe Miraxhi" Ligjerues: Mr Amet Memedi Duhet theksuar se xhamine Drita e vershoi nje numer bukur i madh nga Forumi i të Rinjve Muslimanë nga St Gallen. Amet ef. E prezentoi miraxhin aq bukur, qarte, sa qe e beri qe ta pranishmit ta perjetojne Miraxhin e Pejgamberit shpirterisht, me ndjenja shume te thella u percoll ligjerata deri ne mbarim, ku thelbi i saj ishte te kuptohet...
29. April 2016
20. März 2016
Es-selam Alajkum! Të dashur vëllezër e motra! Pa dyshim se falenderimi i takon vetëm Allahut xh.sh, ndërsa përshendetjet qofshin mbi Muhammedin alejhi selam. Në vazhdën e shumë aktiviteteve që po mbanë e po organizohen nga Fri dhe kryesia e xhamisë sonë "DRITA", këtë fundjavë patëm rastin dhe nderin që në tribunën e rradhës të kemi musafir shumë me rëndësi në mesin tonë. Ndërsa, fundjavën që lam pas, me ftesën tonë që i bëm, patëm nderin dhe rastin që të...
12. März 2016
TRIBUNË ISLAME ME TEMË „Mendimi pozitiv ndaj njëri tjetrit“ Ligjërues: Imam Ibrahim Beqiri e shtunë, 19 Mars 2016 ora: 20:15 TRANSMETIMI I TRIBUNËS BËHET LIVE NË YouTube https://youtu.be/BVRr5-428d4 Ju mirëpresim Xhamia DRITA Sedelstrasse 7 6020 Emmenbrücke
27. Februar 2016
Es-selam Alejkum! Të nderuar vëllezër e motra! Në vazhdën e aktiviteteve të pandalshme që po i organizon kryesia e xhamisë "DRITA", të shtunën, më: 27.02.2016 mbajti edhe një aktivitet fetar, respektivisht një tribunë fetare me hoxhën e nderuar Mr.Ragmi Destani nga Bujanoci. Tema: ''Përcaktimi i synimeve sipas Islamit" Një tribunë shumë e këndshme dhe domethënëse për shqiptarët musliman që jetojnë në mërgim. I jemi shumë mirënjohës hoxhës së nderuar me të...
27. Februar 2016
TRIBUNË ISLAME ME TEMË "Përcaktimi i synimeve Sipas Islamit" Mr. Ragmi Destani e shtunë, 27 shkurt 2016 ora: 20:00 Live ne YouTube https://youtu.be/xPXt4Hk6bzg Xhamia DRITA Sedelstrasse 7 6020 Emmenbrücke
01. Februar 2016
Es-selam Alejkum! Të nderuar vëllezër musliman! Me shumë kënaqësi ju shkruajmë nga faqja jonë duke ju përshëndetur për gjitha aktivitetet që po i bëni për xhaminë "DRITA". Jeni dëshmitar se kohëve të fundit janë shtuar dukshëm aktivitetet në dobi të Islamit, në dobi të muslimanëve, këtë edhe e kemi obligim fetar që të përpiqemi deri në fund të jetës në shërbim të Islamit. Të jesh pjesë e një grupi kaq aktiv, kaq të sinqert, kaq të devotshëm, vërtetë...
17. Januar 2016
Es-selam Alejkum Xhamia „Drita“ në Emmenbrücke, organizon tribunë islame. Me 30 janar 2016 dita e shtunë në ora 19:00. Tema: „ISLAMI - SISTEM I JETËS“ Ligjërues: Dr. Zekerija Bajrami TRANSMETIMI I TRIBUNËS BËHET LIVE NË Radio Pendimi Ju mirëpresim Tribuna do të mbahet në: Xhaminë „Drita“ Sedelstrasse 7 6020 Emmenbrücke
06. November 2015

Mehr anzeigen