Artikel mit dem Tag "Sonstige"Imsakija · 07. Mai 2018
Imsakija e Ramazanit 2017 / 1438
namazi · 21. März 2018
Nga data 25.03.2018, Namazet do të falen sipas takvimit. Kohët e Namazit 25. Mars 2018 (Xhamia Drita) Sabahu 06:49 Lindja 07:19 Dreka 13:33 Ikindia 17:01 Akshami 19:52 Jacia 21:22
25. Februar 2018
Es Selamun Alejkum ve rahmetull-llahi ve berekatuhu Paqa,mëshira,bereqeti,rahmeti i All-llahut qoft mbi ju dhe Familjet tuaja. Të nderuar dhe respektuar Xhematë dhe kryetaret të qendrave islame. Lajmërim SOT XHAMIA MËSHIRA NË LUZERN DHE XHAMIA DRITA NË EMMENBRÜCKE. NË MBLEDHJET E MBAJTURA ME XHEMATËT E TYRE VEQ E VEQ KANË MARRË VENDIM TË BASHKIMIT TË XHAMIVE DHE XHEMATIT, DUKE VOTUAR 100% PRO..! Kthimi në Xhaminë amë, Xhaminë Drita...
15. September 2017
Pas qdo veshtersie vjen lehtsimi. Tradita vazhdon nje qaj me Hoxhen
26. Mai 2017
Imsakija e Ramazanit 2017 / 1438
18. Januar 2017
Dashuria ndaj Xhamisë Transmetohet nga Ebu Seid El-Hudri se i dërguari i Allahut s.a.v.s. ka thënë: “Namazi i kryer me xhematë është më i vlefshëm se namazi që falet vet për 25 shkallë.(Buhariu) “Kush e fal jacinë me xhemat, (është njëjtë) sikur ta ketë kaluar gjysmën e natës në namaz, ndërsa kush e fal edhe namazin e sabahut me xhemat, sikur ta ketë kaluar tërë natën në namaz. (Muslimi) Këto dy transmetime janë tregues të mjaftueshëm për rëndësinë dhe...
31. Dezember 2016
Es-selam Alejkum! E nderuara dhe e respektuara familja Destani! Me pikëllim shumë të thellë morrëm lajmin për vdekjen e hoxhës së nderuar ef.Izeir Destanit. "Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi" Hoxha Izeir, ishte një hoxhë i mirë, punëtorë dhe i sjellshëm me gjitha grup-moshat. I etur për punë dhe i palodhshëm deri në ditët e fundit të jetës së tij. Jemi shumë të lumtur dhe krenar që e njohëm dhe patëm rastin që të bashkpunojmë me të. Hoxhallarë të...
27. Mai 2016
Islamofobët dhe rakixhitë na qenkan tmerruar shumë nga gjesti shumë i drejtë i futbollistit të Kombëtares Shqiptare, Mërgim Mavraj, për refuzimin e fanellës ku reklamohet kompania e haramit "Birra e Pejës". Unë u them këtyre islamofobëve dhe rakixhive se futbollisti Mërgim Mavraj është krenaria e Kombit tonë dhe shembulli më i mirë për rininë tonë se si një i ri duhet të jetë besimtar i devotshëm i Zotit, sportist i dalluar dhe ambasador i shkëlqyeshëm i Kombit....
22. Mai 2016
12. Januar 2016