Artikel mit dem Tag "Njoftim"22. September 2017
Es-selamu Alejkum Të nderuar vëllezër-xhematë i Xhamisë "DRITA"! Ju njoftojmë se ditët në vijim do të filloj cikli i ligjeratave nga Hafezi i nderuar "Të përfitojmë nga Hafëz Jusufi" Këto ligjerata do të jenë cdo të ejte pas faljes së namazit të akshamit, të shtuneve një qaj me hoxhen dhe të dieleve pas namazit të drekës. Pjesmarrja e juaj masive do ta zbukuroj Xhaminë Drita dhe ligjeratat dotë jenë më të frytshme, në mënyrë që të paisemi me dituri në rrugën...
27. Mai 2017
Sot, pas shumë muajsh sakrifice e mundimi për të arritur deri këtu, për ta realizuar këtë projekt jetik për ne. për realizimin e objektit të ri të xhamisë, sot ndihemi shumë të lumtur dhe krenar me një punë dhe angazhim kaq të suksesshëm.
25. Mai 2017
Muslimani është vëlla I muslimanit. Të nderuar kush ja largon një brengë vëllaut të tij Allahu do ja largoj ditën e gjykimit. Në emër të kryesisë së xhamisë Drita falenderojmë xhaminë Mëshira (bassel strasse) që ndau ndihmë një shumë prej 5000-CHF për këtë xhami në të cilën nga dita më e mirë e javës e xhuma do filloj adhurimi.Dhasht Allahu xh.sh. që vepra e tyre të jetë dëshmi dhe dritë në botën tjetër. Amin.
30. Januar 2017
Es-selam Alejkum! Të nderuar vëllezër-xhematë i xhamisë "DRITA"! Me kënaqësi ju njoftojmë se kryesia e xhamisë ka organizuar cikël të ligjeratave nga hoxha i nderuar: Hfz. Xheladin Jusufi. Ligjeratat mbahen nga dita e martë pas namazit të jacisë e deri të dielën pas namazit të drekës. Dobi tjetër që mund të përfitoni është se pas mësimit ju mund të parashtroni edhe pyetje, këto pyetje ja drejtoni direkt Hoxhës Xheladin Ef. Jusufi. Poashtu, ju njoftojmë se...
21. Oktober 2016
04. September 2016
Informim Informohen të gjithë besimtarët se, Festa e Kurban Bajramit do të jet më 12 shtator 2016 dita e hënë. ceremonia e faljës së Kurban Bajramit do te zhvillohet në Sallën: Qendra Italiane (afër Xhamisë) Seetalstrasse 16 6020 Emmenbrücke Falja e Namazit të Sabahut do të zhvillohet në ora 6:30 kurse Falja e Namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet në ora 7:45 Të gjith ata që jan të interesuar për (Pagesën e Kurbanëve) edhe këte Vit si Viteve tjera Kryesia...
02. Juni 2016
Të nderuar vëllezër e motra! Kryesia e xhamisë "DRITA" ndjen obligim dhe kënaqësi që të bëj publik dhe t'ju njoftoj gjithë anëtarësinë e saj se tashmë edhe ligjërisht kemi arritur që të fitojmë kontratën (vendimin) për pronësinë e objektit të xhamisë. Tash e tutje ne jemi pronarët legjitim të objektit në fjalë. Kryesia e xhamisë me kshillin mbikqyrs dhe imamin kem bo një punë, mund dhe sakrificë të pakompromis ka arritur që ta rradhisë edhe një sukses mjaftë...
03. Mai 2016
Es-selam alejkum! Të nderuar xhematë i xhamisë "DRITA"! Në mbledhjen e rregullt të mbajtur më: 01.05.2016, në prani të jush kemi diskutuar dhe debatuar shumë pika me rëndësi për ne. Si pikë e primare dhe me theks të vecant u diskutua dhe u raportua rreth buxhetit në tremujorin e parë të këtij viti, në të cilën pikë ne prezantuam gjitha të hyrat dhe të dalurat në xhirollogarinë e xhamisë. Si pikë tjetër me rëndësi për ne ishte edhe prezantimi i projektit të...
28. April 2016
Es-selam alejkum! E nderuara kryesi të nderuar xhemat i xhamisë "DRITA"! Ju njoftojmë se, më: 01.05.2016 kryesia e xhamisë "DRITA" ka paraparë të mbajë një mbledhje të rregullt me anëtarësinë dhe xhematin e saj. Mbledhja do të mbahet menjëherë pas faljes së namazit të drekës. Rendi i ditës: 1. Informatë ndaj kryesisë rreth financave të xhamisë 2. Informatë dhe diskutim rreth planeve të objektit të ri të xhamisë 3. Të ndryshme. E nderuar kryesi dhe xhematë!...
03. März 2016
Es-selam alejkum! Të nderuar vëllezër e motra! I nderuari xhematë i xhamisë "DRITA" dhe ju të dashur vëllezër! Tashmë e dini të gjithë se kryesia e xhamisë sonë ka ndërmarr një hap shumë të madh për blerjen e objektit i cili do të shfrytëzohet për xhami e gjëra të ndryshme në dobi të Islamit. Me kënaqësinë më të madhe ju njoftojmë se pikërisht sot, më: 03.03.2016 edhe zyrtarisht kemi nënshkruar kontratën për të deponuar pjesën e parë të pagesës. E...

Mehr anzeigen