11. Januar 2019
20. November 2018
>>(Prej Mashrikut, deri n’magrib gjithё Dunjasё- I dha hjeshi lindja e k’tij Mustafasё )<< >>Lindja jote botës i solli qetësi, udhëzim dhe Nur, Për lindjen tënde u gëzuan pemë dhe gur.<< >>Lindja jote ndriçoi qiellin me gjithë çka ka, Mirë se na erdhe ja habibi ja Resulall-llah.<< Mirë se vjen o Hanë e Mirë, o Dritë e Dashur, o Bukuri pa krahasim, e përkujtimit të Lindjes së Ma të Mirit e ma të Dashurit, salavatet e selamet e Zotit...
09. November 2018
23. Oktober 2018
Selamu Alejkum I nderuar xhemat, edhe këtë javë namazi i Xhumasë falet sipas kalendarit dmth. Ora 13:11, kurse nga java e ardhshme namazi i Xhumasë falet ora 12:30, namazi i Drekës ora 13:00, namazi i Jacisë ora 20:30, namazi i Sabahut, Ikindis dhe Akshamit falen sipas kalendarit. Koha e namazeve Zvicërr, Luzern. Allahu na i pranoft Ibadetet tona Inshaa Allah.
23. Oktober 2018
12. Juni 2018
INFO: Fitër Bajrami 2018 Vendi: Weggismattstrasse 9 6004 Luzern 15 qershor, e premte Namazi i Sabahut: Ora 5:00 Namazi i Bajramit: Ora 6:30 Të nderuar anëtarë të xhamisë, tashmë jemi bashkuar dhe jemi bërë një xhami dhe një xhematë i madhë, përafërsisht 600 anëtarë. Dhe mbas fazës së parë dhe më të rëndësishme bashkimit, tash po fillojmë inshallah në ditën e fitr bajramit me aksionin për tubimin e të hollave që ta paguajmë borxhin e mbetur. Vëllezër një...
Imsakija · 07. Mai 2018
Imsakija e Ramazanit 2017 / 1438
18. April 2018
namazi · 21. März 2018
Nga data 25.03.2018, Namazet do të falen sipas takvimit. Kohët e Namazit 25. Mars 2018 (Xhamia Drita) Sabahu 06:49 Lindja 07:19 Dreka 13:33 Ikindia 17:01 Akshami 19:52 Jacia 21:22
25. Februar 2018
Es Selamun Alejkum ve rahmetull-llahi ve berekatuhu Paqa,mëshira,bereqeti,rahmeti i All-llahut qoft mbi ju dhe Familjet tuaja. Të nderuar dhe respektuar Xhematë dhe kryetaret të qendrave islame. Lajmërim SOT XHAMIA MËSHIRA NË LUZERN DHE XHAMIA DRITA NË EMMENBRÜCKE. NË MBLEDHJET E MBAJTURA ME XHEMATËT E TYRE VEQ E VEQ KANË MARRË VENDIM TË BASHKIMIT TË XHAMIVE DHE XHEMATIT, DUKE VOTUAR 100% PRO..! Kthimi në Xhaminë amë, Xhaminë Drita...

Mehr anzeigen