Koha e namazeve Zvicërr, Luzern.

Selamu Alejkum 

I nderuar xhemat, edhe këtë javë namazi i Xhumasë falet sipas kalendarit dmth. Ora 13:11, kurse nga java e ardhshme namazi i Xhumasë falet ora 12:30, namazi i Drekës ora 13:00, namazi i Jacisë ora 20:30, namazi i Sabahut, Ikindis dhe Akshamit falen sipas kalendarit.

Koha e namazeve Zvicërr, Luzern.

Allahu na i pranoft Ibadetet tona Inshaa Allah.