BASHKIMI I XHAMISË MËSHIRA DHE DRITA

Es Selamun Alejkum ve rahmetull-llahi ve berekatuhu 

Paqa,mëshira,bereqeti,rahmeti i All-llahut qoft mbi ju dhe Familjet tuaja. 

Të nderuar dhe respektuar Xhematë dhe kryetaret të qendrave islame. 

Lajmërim

SOT XHAMIA MËSHIRA NË LUZERN DHE XHAMIA DRITA NË EMMENBRÜCKE.

NË MBLEDHJET E MBAJTURA ME XHEMATËT E TYRE VEQ E VEQ KANË MARRË VENDIM TË BASHKIMIT TË XHAMIVE DHE XHEMATIT, DUKE VOTUAR 100% PRO..!

Kthimi në Xhaminë amë, Xhaminë Drita...

Kommentar schreiben

Kommentare: 1
  • #1

    Larry Fox (Sonntag, 06 Mai 2018 00:25)

    A keni provuar të merrni kredi nga bankat pa sukses? Urgjentisht kanë nevojë për para për të dalë nga borxhi? Nevojë për para për zgjerimin apo krijimin e biznesit tuaj? Merrni një kredi nga një prej kompanive kryesore të huasë në Mbretërinë e Bashkuar. Për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni me email: larryfox2017@outlook.com