Mbledhje me xhematë 26.11.2017

Es-selamu ‘alejkum ve rahmetull-llahi ve berekatuhu

(Paqa, Bekimet dhe Mëshira e All-llahut qoftë mbi ju)

 

N J O F T I M „Mbledhje me xhematin e Xhamisë DRITA“, 26.11.2017
                       

Të nderuar xhematë i Xhamisë "DRITA" Ju njoftojmë se kryesia së bashku me xhematin do të mbaj mbledhjen e saj të rradhes me këtë rendë dite:   
                                                      

1. Njoftim mbi buxhetin e Xhamisë.                                                                                

2. Njoftim mbi numrin e anëtarëve të Xhamisë.   

3. Pasqyra e Buxhetit 2018 dhe 2019                                                     

4. Rishikimi i anëtarsië.                                                            

5. Pyetje dhe Ide të ndryshme rreth rendit të ditës.   

Pjesëmarrja e juaj në mbledhje është e obligushme dhe shumë e rëndësishme, andaj ju ftojmë për një pjesëmarrje sa më masovike.
Mbledhja do të mbahet me: 26 Nëntorë (e diel) 2017, në lokalin e Xhamisë DRITA pas namazit të drekës.
(Namazi i drekës falet ora 13:00)

 

Ju faleminderit për mirëkuptim.
                                                                           

Ves-selamu alejkum

Nga Krysia e Xhamisë Drita

Kryetari, Mumin Veseli