Njoftim

Es-selamu Alejkum

Të nderuar vëllezër-xhematë i Xhamisë "DRITA"!
Ju njoftojmë se ditët në vijim do të filloj cikli i ligjeratave nga Hafezi i nderuar "Të përfitojmë nga Hafëz Jusufi"

Këto ligjerata do të jenë cdo të  ejte pas faljes së namazit të akshamit, të shtuneve një qaj me hoxhen dhe të dieleve pas namazit të drekës.
Pjesmarrja e juaj masive do ta zbukuroj Xhaminë Drita dhe ligjeratat dotë jenë më të frytshme, në mënyrë që të paisemi me dituri në rrugën e Allahut.

Ju faleminderit për mirëkuptim!
Allahu ju shpërbleftë!
Dhe njëherit i dëshirojmë Hafëzit mirseardhje në Xhaminë Drita

Me rrespekt 

Xhamia Drita

Kommentar schreiben

Kommentare: 0