Hoxhë Musa Ramadani

Es-selamu Alejkum!

I nderuari hoxhë, Musa  Ramadani!
Ashtu si cdo fillim që e ka fundin e tij, edhe cdo takim e ka ndarjen e tij!
Edhe takimi dhe bashkëpunimi ynë me ju i nderuar hoxh që prej fillimit e deri në ditën e fundit të marrëveshjes ishte shumë i dobishëm, i frytshëm, i suksesshëm dhe shumë i ngrohtë.

Që prej fillimit që filluam bashkpunimin e dyanshëm në dobi të Islamit e deri më sot, ne u ndam shumë të kënaqur dhe ju jemi shumë falenderues për kontributin e dhënë.
U bënë plotë tre muaj punë, angazhim, aktivitet në mesin tonë, ndërsa 
Ne si kryesi dhe xhematë i xhamisë "DRITA" të jemi shumë falenderues dhe shpresojmë që edhe në të ardhmen caktimi i Allahut të na mundësoj bashkëpunime të tilla.

Njëkohësisht, e lusim Allahun Fuqiplotë që t'ju shpërblej me Mirësitë e Tij në këtë botë dhe botën tjetër për gjithë kontributin tuaj gjatë këtyre tre muajve.

Me shumë respekt e miqësi!
Kryesia e xhamisë "DRITA"
Zvicër, më: 20.09.2017.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0