Kurban Bajrami

Esselamu Alejkum!

Paqja dhe Mëshira e Allahut qoftë mbi ju!

Të nderuar vëllezër e motra!

I nderuar xhematë i xhamisë "DRITA!"

Me rastin e shënimit të festës së begatshme të "Kurban Bajramit" kryesia e xhamisë "DRITA" ua uron të gjithë besimtarëve islam festën e "Kurban Bajramit".

Urimin tonë e përcjellim me lutjet ndaj Allahut xh.sh që të shtëpitë dhe familjet tuaja dhe ngado që ka musliman, të mbizotëroj paqja, harmonia, gëzimi, dashuria, solidariteti dhe cdo gjë e mirë për muslimanët.

E lusim Allahun që së bashku të presim edhe shumë Bajrame të tjerë.

Allahu ua pastë pranuar gjithë adhurimet që keni bërë gjatë këtyre ditëve të begatshme.

Allahu ju shpërbleftë dhe qoftë i kënaqur me ju gjithmonë!

Me shumë nderime e respekt!

Kryesia e xhamisë "DRITA"

Zvicër, më: 1 shtator, 2017.