Informim

nformim

Informohen të gjithë besimtarët se, Festa e Kurban Bajramit do të jet më 1 shtator 2017 dita e premte. Ceremonia e faljës së Kurban Bajramit do të bëhet në Xhami.

Xhamia Drita

Maienstrasse 4

6020 Emmenbrücke

Falja e Namazit të Sabahut është në ora 6:15 kurse 

Falja e Namazit të Kurban Bajramit është në ora 7:30

Të gjith ata që jan të interesuar për (Pagesën e Kurbanëve) edhe këte Vit si Viteve tjera Kryesia Xhamisë Drita bën organizimin dhe mbledhjen e tëhollave për Kurbanë. Çmimi i Kurbanit është 150.- CHF.

Pagesa e Kurbanit mund të bëhet më së largu deri në ditën e faljes së Kurban Bajramit.

Për informata më të hollsishme lajmërohuni në numrin e telefonit:

Xhamia Drita Tel: +41 78 841 02 57

+41 79 940 76 34

Me respekt

Kryesia e Xhamisë "DRITA"