Njoftim

N J O F T I M

Es-selamu Alejkum!

Të nderuar vëllezër-xhematë i xhamisë "DRITA"!

Ju njoftojmë se ditët në vijim do të filloj cikli i ligjeratave nga hoxha i nderuar "Të përfitojmë nga hoxhë Musa Ramadani"

Këto ligjerata do të fillojnë cdo të martë pas faljes së namazit të akshamit dhe cdo të diele pas namazit të drekës.

Poashtu, pos ligjeratave, do të filloj edhe mësimbesimi për fëmijë, të mërkurën pas namazit të drekës dhe të shtunën pas namazit të drekës.

Ju lusim që të vini dhe t'i ndëgjoni ligjeratat në mënyrë që të paisemi me dituri në rrugën e Allahut.

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Allahu ju shpërbleftë!

Me respekt, 

Kryesia e xhamisë "DRITA"

Zvicër, më: 1 Qershor, 2017.