Njoftim

Informim

 

Informohen të gjithë besimtarët se, Festa e Kurban Bajramit do të jet më 12 shtator 2016 dita e hënë.

ceremonia e faljës së Kurban Bajramit do te zhvillohet në Sallën:

 

Qendra Italiane

(afër Xhamisë)

Seetalstrasse 16

6020 Emmenbrücke

 

Falja e Namazit të Sabahut do të zhvillohet në ora 6:30 kurse

Falja e Namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet në ora 7:45

 

Të gjith ata që jan të interesuar për (Pagesën e Kurbanëve) edhe këte Vit si Viteve tjera Kryesia Xhamisë Drita bën organizimin dhe mbledhjen e tëhollave për Kurbanë. Çmimi i Kurbanit është 150.- CHF

 

Pagesa e Kurbanit mund të bëhet më së largu deri në ditën e faljes së Kurban Bajramit.

 

Për informata më të hollsishme lajmërohuni në numrin e telefonit:

Xhamia Drita Tel: 041 260 77 98

 

Kryesia e Xhamisë "DRITA"

Kommentar schreiben

Kommentare: 0