Hallalin se bejme haram...

Islamofobët dhe rakixhitë na qenkan tmerruar shumë nga gjesti shumë i drejtë i futbollistit të Kombëtares Shqiptare, Mërgim Mavraj, për refuzimin e fanellës ku reklamohet kompania e haramit "Birra e Pejës". 

Unë u them këtyre islamofobëve dhe rakixhive se futbollisti Mërgim Mavraj është krenaria e Kombit tonë dhe shembulli më i mirë për rininë tonë se si një i ri duhet të jetë besimtar i devotshëm i Zotit, sportist i dalluar dhe ambasador i shkëlqyeshëm i Kombit. Ndërsa, ju islamofobë dhe rakixhi, ju përveç se keni dëshmuar se jeni armiq të përbetuar të Islamit, ju me fjalët dhe veprimet tuaja jo rrallëherë keni dëshmuar se jeni edhe armiq të përbetuar të Kombit dhe argatë të djallit të mallkuar.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0