Tribunë: "Israja dhe Miraxhi"

Me daten 07.05.2016

Forumi Rinor Islam (FRI) i xhamisë Drita,

organizoi një tribunë fetare me Temë: "Israja dhe Miraxhi"

Ligjerues: Mr Amet Memedi

Duhet theksuar se xhamine Drita e vershoi nje numer bukur i madh nga Forumi i të Rinjve Muslimanë nga St Gallen.

Amet ef. E prezentoi miraxhin aq bukur, qarte, sa qe e beri qe ta pranishmit ta perjetojne Miraxhin e Pejgamberit shpirterisht, me ndjenja shume te thella u percoll ligjerata deri ne mbarim, ku thelbi i saj ishte te kuptohet personaliteti e Muhamedit a.s., prania r tij tek Perendia, dashuria e parezerve e Allahut ndaj vules se Profetesise.

FRI i xhamise Drita, falenderon hoxhen e nderuar Mr Amet Memedin me gjithe shoqeruesit e tij,

te cilet na e zbukuruan dhe ndriçuan Xhaminë,

dhashte Allahu edhe ne shume e shume takime tjera te ngrohta dhe vellazerore.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0