N J O F T I M

Es-selam alejkum!

 

E nderuara kryesi të nderuar xhemat i xhamisë "DRITA"!

 

Ju njoftojmë se, më: 01.05.2016 kryesia e xhamisë "DRITA" ka paraparë të mbajë një mbledhje të rregullt me anëtarësinë dhe xhematin e saj.

 

Mbledhja do të mbahet menjëherë pas faljes së namazit të drekës.

Rendi i ditës:

 

1. Informatë ndaj kryesisë rreth financave të xhamisë

2. Informatë dhe diskutim rreth planeve të objektit të ri të xhamisë

3. Të ndryshme.

 

E nderuar kryesi dhe xhematë!

Pjesëmarrje juaj në këtë mbledhje është e domosdoshme dhe e dobishme rreth këtyre qështjeve.

Ju faleminderit për mirëkuptim!

 

Me respekt!

Kryetari i xhamisë "DRITA"

Mumin Veseli 

Zvicër, më: 28 prill, 2016.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0