Intervistë

Sot me daten 29.03.2016 

Ne Xhamine Drita u zhvillua nje intervistim me karakter punimi shkollore.

Dy nxenes (Arijan Stojkaj dhe Arlind Kokollari) te shkolles "Baugewerbliche Berufsschule Zürich" organizuan kete Interviste me Imamim e Xhamise Abdulkerim ef. Sadikun.

Ata parashtruan disa Pyetje per Islamin ne Zvicer, gjendjen e muslimaneve ketu e me gjere, bashkepunimi nderfetare etj.

Ky nje Projekt qe do t'i prezentohet klases se tyre ne Zürich.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0