F A L E N D E R I M

Es-selam Alejkum!

Të nderuar vëllezër e motra!

 

Në vazhdën e aktiviteteve të shumta e të pandalshme që po organizon kryesia e xhamisë sonë në krye me imamin e xhamisë për të kërkuar përkrahje morale e financiare nëpër disa qytete të Zvicrës dhe më gjerë, Allahu nuk po e le pa rezultate, (ELHAMDULILAH - Falenderimi i takon vetëm Allahut).

Ndërsa në këtë muaj vizituam disa xhami, si psh:

 

Xhamija Buchs.Sg

Xhamija Glarus

Xhamia Drita në Pratteln

Xhamia Bardhë Aabrug

Xhamija në Flums

 

Dëshmi kjo se kryesia me imamin e xhamisë "DRITA" po punon intensivisht për të siguruar mjete financiare për pagesën e objektit të ri.

 

I falenderojmë jashtëzakonisht shumë këto xhami për gatishmërinë e treguar ndaj nesh.

Kryesia dhe imami i xhamisë dhe i tërë xhemati në përgjithësi i janë shumë mirënjohës dhe falenderues ndaj ktyre xhamive për përkrahjen dhe ndihmën e ofruar në këtë situatë që ne ndodhemi.

 

Allahu xh.sh thotë:

“S'ka dyshim se besimtarët janë vëllezër…” (Huxhuratë - 10)

Vërtetë ndihma e juaj na bënë të ndjejmë afërsi e ngrohtësi ndaj jush tamam siq e përshkruan edhe Allahu.

E lusim Allahun xh.sh për ndihmën që na keni ofruar e mos ju mungoftë asgjë në jetë, Allahu ua shtoftë gjitha të mirat në këtë botë dhe botën tjetër.

 

Me shumë respekt,

Kryesia e xhamisë "DRITA"

Zvicër, më: 26 mars, 2016

Kommentar schreiben

Kommentare: 0