Vizitë

Sot ishte nje privilegj per mua kryesine dhe xhematin e xhamise Drita, te jem Hatib dhe Imam per namazin e Xhumasë tek xhamia e vëllezerve boshnjak ne Luzern.

Prezent ishin edhe dy hafizlere, hfz Hamzai dhe hfz Adnani, qe te dy 

mysafir nga Bosnja.

Falënderim te veçante Imamit te xhamisë, Qazim efendiut dhe Prezidentit Vehbija Efendiqit, si dhe tere xhematit per nderin dhe respektin qe treguan ndaj nesh.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0