Njoftim

Es-selam Alejkum!

Vëllezër e motra të nderuar!

 

Kryesia e xhamisë e njofton anëtarësinë dhe xhematin urgjentisht që të mbajmë një tubim të përbashkët më: 24.01.2016 në objektin e xhamisë.

Rendi i ditës:

 

1. Blerja e një objekti të ri për shfrytëzim të xhamisë.

Ju do të njoftoheni në detaje për këtë mundësi të ofruar rreth këtij objekti, prandaj, ju bëjmë thirrje që t'i përgjigjeni ftësës masovikisht.

 

Tubimi do të mbahet pas faljes të namzit të drekës në ora 13.00

Ardhja juaj në këtë tubim është e domosdoshme, shumë e rëndësishme.

Ju faleminderit për mirëkuptim!

 

Me respekt,

Kryesia e xhamisë "DRITA"

Kryetar: Mumin Veseli 

Zvicër, më: 19 Janar, 2016

Kommentar schreiben

Kommentare: 0