Falenderim

Es-selam Alejkum!

 

Të nderuar vëllezër e motra!

Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë për një donatorë të ri i cili ka shpreh dëshirën dhe vullnetin e tij që ta ndihmoj financiarisht xhaminë tonë "DRITA".

"Maxim Merdan Market", ka shpreh dëshirën që t'i dhuroj 500.00 CHF për xhaminë "DRITA".

Maxim Market GmbH

Meierhoflistr. 22

6020 Emmenbrücke

0412606944

CHE-309.463.968 MWST

Kryesia e xhamisë e falenderon jashtëzakonisht shumë për kontributin dhënë xhamisë sonë, Allahu e shpërbleftë me të mira, amin!.

Urojmë dhe shpresojmë se ky nuk do të jetë donacioni i vetëm, por presim edhe donacione të tjera në dobi të xhamisë.

 

Me shumë respekt,

Kryesia e xhamisë "DRITA"

Kryetar: Mumin Veseli 

Zvicër, më: 9 Janar, 2016.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0