Vizitë nga Berat ef Alimi

Me daten 18.11.2015, ne namaz te drekes, kishim nderin qe ne xhamine tone kishim mysafir imamin e xhamise se Osllarës - komuna e Bujanovcit, Berat ef Alimin, i cili e thiri ezanin bëri muezin dhe pas namazit me kerkesë te Imamit te xhamise Drita, iu mundesua ta pershendese xhematin me nje pershendetje te shkurter...

Allahu e shperblefte Berat ef per viziten e tij kushtuar xhematit te xhamise Drita.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0