Vizitë nga Xhamia Al-Shemas në Rebstein

Diten e shtunë me daten 07.11.2015 per namaz te Ikindisë, xhaminë DRITA e vizituan 52 nxënës nga Xhamia Al-Shemas në Rebstein, te cilet nxënës dhe nxënëse Ishin te udhehequr nga Imami i tyre Enes ef Koshi, disa antare te kryesisë dhe xhematë.
Projektin e ketij grupi te ekskurzionit e pershendeti Imami i Xhamisë Drita Abdulkerim ef Sadiku si dhe kryetari Menderes Avdullau. 
Nje djalosh me emrin Isa Avdija (12), recitoi nje ilahi ne xhaminë Drita, i cili me zerin e tij rrënqethes e te kendshëm e mahniti xhematin, 
pas pershendetjes se Enes efendiut, ketyre vizitoreve Xhamia Drita  ua beri te mundur qe ta ndjekun filmin dokumentarë të 20 vjetorit, te cilen me duartrokitje e permbyllen viziten e tyre.
Duhet te cekim se gjate kesaj vizite u shkembyen mendime dhe ide te ndrysme per bashkepunim mes xhemateve.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0