Vizitë nga Aziz & Ahmed Alili

Ishe knaqësi dhe nderë që në mesin tonë pra në Xhaminë Drita në Emmenbrücke/LU të kemi mysafir Hfz. Aziz Alili Imamin kryesorë në Xhaminë e Zagrebit dhe Hafiz i permasave botërore së bashku me djalin e tij Hfz. Ahmed Alili,këto në Zvicër qendronin me ftesë të qytetit të Zürichut me rastin e organizimit te ditës së feve (Tag Der Religionen), gjatë kohës së lirë që kishin,ato ndajten kohë dhe vizituan Xhaminë Drita në Emmenbrücke Luzern, Për Hfz. Azis Alili skemi ç'të shkruajm por na impresionoi Hfz. i ri Ahmed Alili, sepse me zërin e tij të bukur dhe melankolik ai tërhoqi zemrat dhe vëmendjen e xhematit te pranishëm, keshtu që të gjith u ndajtëm të kënaqur nga vizita që na bënë Hafizat e nderuar.

Kommentar schreiben

Kommentare: 0