NJOFTIM

Festa e kurban Bajramit

Është ditën e enjte

Data: 24.09.2015
Sabahu: 06:45
Bajrami: 08:00
Vendi: Qendra Italiane
P. Giovanni - E'brücke

Me fat, lumturi dhe shum gëzime u qoft Festa e Bajramit

Kommentar schreiben

Kommentare: 68
 • #1

  Mr Josh Hawley (Mittwoch, 17 Januar 2018 02:52)

  Përshëndetje,
  Unë jam zoti Josh Hawley, një huadhënës kreditor personal, i cili siguron mundësinë e jetesës për individë, institucione, organizata, etj, vetëm me normë interesi prej 2% pa asnjë kolateral .... A keni nevojë për një hua të menjëhershme për të paguar borxhin tuaj keni nevojë për një hua për të përmirësuar biznesin tuaj? Ju jeni refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? A keni nevojë për një hua konsolidimi ose një hipotekë? Të gjitha shqetësimet tuaja kanë mbaruar, sepse ne jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë të së kaluarës.
  Na kontaktoni përmes emailit në (Joshhawleyloanfirm@gmail.com) për më shumë detaje ..

  Të fala!

 • #2

  oceanfmortgages@gmail.com (Freitag, 17 August 2018 08:03)

  A keni nevojë për një hua urgjente për të pastruar borxhet tuaja apo keni nevojë për një hua të kapitalit
  për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe të tjera
  agjencitë financiare? A keni nevojë për një konsolidim kredie apo hipotekë? Kërko nr
  më shumë si ne jemi këtu për të bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë e
  e kaluara.

  Kjo është një kompani e lehtë e kredisë. Ne ofrojmë kredi për ata që janë të interesuar në një
  norma e arsyeshme e interesit prej 2%. Gama varion nga $ 5,000.00 në një
  maksimum prej $ 100,000,000.00 dollarë.

  Kreditë tona janë të siguruara mirë, pasi siguria maksimale është prioriteti ynë.

  Na kontaktoni me email: oceanfmortgages@gmail.com


  Të fala
  Max Bent
  oceanfmortgages@gmail.com
   
  2% Huamarrja origjinale dhe Garancia
  oceanfmortgages@gmail.com

 • #3

  oceanfmortgages@gmail.com (Dienstag, 27 November 2018 08:33)

  A keni nevojë për një hua urgjente për të pastruar borxhet tuaja apo keni nevojë për një hua të kapitalit
  për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe të tjera
  agjencitë financiare? A keni nevojë për një konsolidim kredie apo hipotekë? Kërko nr
  më shumë si ne jemi këtu për të bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë e
  e kaluara.

  Kjo është një kompani e lehtë e kredisë. Ne ofrojmë kredi për ata që janë të interesuar në një
  norma e arsyeshme e interesit prej 2%. Gama varion nga $ 5,000.00 në një
  maksimum prej $ 100,000,000.00 dollarë.

  Kreditë tona janë të siguruara mirë, pasi siguria maksimale është prioriteti ynë.

  Na kontaktoni me email: oceanfmortgages@gmail.com
  Whatsapp +2348160600240

  Të fala
  Max Bent
  oceanfmortgages@gmail.com

 • #4

  Mr Asif Lotia (Donnerstag, 24 Januar 2019 05:52)

  A keni nevojë për një kredi të shpejtë? Ne mund t'ju ndihmojmë me huanë që ju nevojitet.
  Ne ofrojmë kredi personale dhe kredi për zhvillimin e biznesit.
  Kreditë personale (nga $ 1,000 - $ 550,000)
  Kredi biznesi (nga $ 5,000 - $ 100,000,000)
  Norma vjetore e interesit është 3%.
  E-mail: (allstaeloanservicecompany@gmail.com)

  GJITHË TË MIRAT
  Z. Asif Lotia
  të gjitha kompanitë shtetërore të financimit të shërbimit të huasë
  WHATS-APP KONTAKTI NUMRI +919629412483

 • #5

  Mr Asif Lotia (Mittwoch, 30 Januar 2019 04:48)

  A keni nevojë për një kredi të shpejtë? Ne mund t'ju ndihmojmë me huanë që ju nevojitet.
  Ne ofrojmë kredi personale dhe kredi për zhvillimin e biznesit.
  Kreditë personale (nga $ 1,000 - $ 550,000)
  Kredi biznesi (nga $ 5,000 - $ 100,000,000)
  Norma vjetore e interesit është 3%.
  E-mail: (allstaeloanservicecompany@gmail.com)

  GJITHË TË MIRAT
  Z. Asif Lotia
  të gjitha kompanitë shtetërore të financimit të shërbimit të huasë
  Email: (allstaeloanservicecompany@gmail.com)
  WHATS-APP KONTAKTI NUMRI +919629412483

 • #6

  Grupi i Financimit Privat i huadhënësit Bentex Ltd. (Donnerstag, 21 Februar 2019 22:02)

  Grupi i Financimit Privat i huadhënësit Bentex Ltd.

  Përshëndetje për ju nga (BFGL).

  Ne jemi një kompani investimi e bazuar në Francë dhe Paris, e njohur si Grupi i Financimit Bentex, i kufizuar duke punuar në zgjerimin e portofolit të saj global dhe financimin e projekteve.

  Ne do të ishim të lumtur për të financuar dhe investuar me ju në ndonjë projekt fitimprurës nëse keni ndonjë projekt të mundshëm që ne mund të financojmë duke bërë investime reciproke me ju. Nëse jeni të interesuar, lutemi të na kontaktoni në: nilect2019@gmail.com për më shumë detaje.

  Shikoni përpara dëgjimit nga ju së shpejti.

  Me të vërtetë,
  Zonja Rose Larsson.
  (Ndihmes personal)

 • #7

  LOAN SEEKER (Samstag, 20 April 2019 22:50)

  Hallo, Bewerben Sie sich und qualifizieren Sie sich für ein Darlehen.Interess rate 1% easy process. Bitte nur ernsthafte Anfragen. Name: Land: Telefonnummer: Erforderlicher Betrag als Darlehen: Zweck des Darlehens: E-Mail: unitycashcapital270@yahoo.com

 • #8

  pola (Mittwoch, 19 Juni 2019 15:59)

  Keni nevojë për fonde për tuajin
  shtëpi, për biznesin tuaj, për blerjen e
  makinë, për blerjen e një motoçikletë, për
  duke krijuar biznesin tuaj, për
  nevojat tuaja personale kanë më shumë dyshime.
  I jap kredi personale duke filluar
  nga 5.000 € në 50.000.000 € me një normë
  norma nominale e interesit prej 2% pavarësisht nga
    Shuma. Ju lutem specifikoni në kërkesat tuaja
    hua shumën e saktë që dëshironi
    dhe kohëzgjatjen e saj të ripagimit.

  Për më shumë shembuj na kontaktoni
    VETËM në këtë adresë
  email: paolamoreau5@gmail.com


  Kredia ndërmjet individëve, CDD, të papunë,
  I përkohshëm, RSA, dalja në pension, bankat e ndaluara,
    Mbingarkesat: Zgjidhjet ekzistojnë për
  merrni një hua të shpejtë në 48 orë

 • #9

  Mrs Sharon Sim (Mittwoch, 10 Juli 2019 15:03)

  Hello Everybody,
  My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

 • #10

  Lenka Bolkova (Donnerstag, 11 Juli 2019 19:01)

  Përshëndetje,
  Unë jam zoti Josh Hawley, një huadhënës kreditor personal, i cili siguron mundësinë e jetesës për individë, institucione, organizata, etj, vetëm me normë interesi prej 2% pa asnjë kolateral .... A keni nevojë për një hua të menjëhershme për të paguar borxhin tuaj keni nevojë për një hua për të përmirësuar biznesin tuaj? Ju jeni refuzuar nga bankat dhe institucionet e tjera financiare? A keni nevojë për një hua konsolidimi ose një hipotekë? Të gjitha shqetësimet tuaja kanë mbaruar, sepse ne jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë të së kaluarës.
  Na kontaktoni përmes emailit në (leni.bolkova01@gmail.com) për më shumë detaje

 • #11

  Paul Garry (Mittwoch, 31 Juli 2019 15:54)

  Keni nevojë për kredi? Një kredi për të paguar borxhin tuaj ose për të paguar faturat ose për të filluar një biznes të ri? Një hua për të financuar projektin tuaj? Ne ofrojmë shërbime të garantuara të kredisë për çdo shumë me një normë interesi prej 2%. Për përgjigje dhe më shumë informacion, dërgoni një përgjigje në e-mail në vijim: paulgarry328@gmail.com

 • #12

  caravella (Freitag, 09 August 2019 13:29)

  Përshëndetje zotëri dhe zonja
  Unë prezantoj me ju, jam zonja Marie Pierre, unë jap kredi për këdo që dëshiron ndihmë financiare. Kjo është një kredi midis individit me kushte shumë të thjeshta. Oferta ime është midis 2,000.00 euro dhe 800,000.00 euro. Norma ime e interesit për kohëzgjatjen e kësaj kredie është 2% dhe ripagimi bëhet çdo muaj.
  Nëse jeni të interesuar, më kontaktoni me emailin tim: caravellamariepierre@gmail.com

 • #13

  marie (Freitag, 09 August 2019 13:29)

  Aplikim i lehtë kredie
   
  Kredi e lehtë, kredi e lehtë, huadhënës privat, huadhënës serioz individual, huazues i veçantë parash, huadhënës për para private, kredi mes individit, kredi nga individi në individ, kredi financiare, kredi nga individi në individ, huazim i lehtë dhe i shpejtë midis individëve .
  A po kërkoni për huadhënës seriozë privatë, bëni kërkesën tuaj urgjente për kredi? Kërkoni kredinë tuaj lehtësisht dhe merrni atë nën 72H
  Kontaktoni me të nëse keni nevojë për kërkesat tuaja serioze dhe të shpejta.
  Këtu është posta elektronike e tij: caravellamariepierre@gmail.com

 • #14

  MR PENDELIS (Montag, 12 August 2019 23:32)

  TESTIMONIE JAK FINÁLNĚ ZÍSKÁ ÚVĚR

  Gooday Všichni, jsem paní Clency Dexter.Bývám na Floridě a jsem šťastná žena dnes, chci poděkovat panu PENDELISOVI WEALTHEM, protože tato půjčka nabízí, bůh se bojí člověka (IT JE PRAVDA) .:
  pwloancompany484@gmail.com

  s pozdravem

 • #15

  Paul Garry (Samstag, 24 August 2019 18:43)

  Keni nevojë për kredi? Një kredi për të paguar borxhin tuaj ose për të paguar faturat ose për të filluar një biznes të ri? Një hua për të financuar projektin tuaj? Ne ofrojmë shërbime të garantuara të kredisë për çdo shumë me një normë interesi prej 2%. Për përgjigje dhe më shumë informacion, dërgoni një përgjigje në e-mail në vijim: luckyjog741@gmail.com


 • #16

  Giampiero (Donnerstag, 14 November 2019 14:02)

  Zgjidhje për problemet tuaja financiare.

  Keni nevojë për një kredi urgjente?
  Keni nevojë për një kredi midis 5,000 dhe 500,000 € ose më shumë?
  Keni nevojë për një kredi për t'ju rritur financiarisht?
  Ju jeni pa të ardhura mujore?
  Ju jeni pa punë por doni një kredi?
  Ju dëshironi të ndryshoni apartament, makinë, të bëni kujdes mjekësor ...
  Ne kemi zgjidhjen për problemet tuaja.

  Kontaktoni me ne për t'u kënaqur.

    Whatsapp: +393713915918
  E-mail: giampmartucci@gmail.com

 • #17

  Rychlá půjčka do 24 hodin (Freitag, 27 November 2020 20:07)


  Prímý poskytovatel vám nabízí skvelou možnost pro získání výhodného úveru od 30.000 Kc až do 70.000.000 Kc bez nesmyslných poplatku. Individuálne pristupuji ke každé žádosti, proto muže úver získat témer každý. Výše mesícních splátek a doba splatnosti se dá prizpusobit vašim financním možnostem. Osobní schuzku k podepsání úverové smlouvy lze domluvit také va vašem meste. emailu: cz.karoline@post.cz

 • #18

  Alena Gebertova (Donnerstag, 03 Dezember 2020 12:11)

  Speciální nabídka úveru na konec roku 2020

  Nabídka pujcek Hledáte pujcku na oživení svých aktivit, at už na realizaci projektu, nebo potrebujete peníze z jiných duvodu nebo z ceho chcete. Jsme pripraveni zapujcit každému, kdo je schopen splnit podmínky pro vrácení penez. Sdelte mi prosím cástku vaší žádosti o pujcku a její splatnost. Prosím, kontaktujte me: alena.gebertova@seznam.cz

 • #19

  lendingtree (Dienstag, 23 Februar 2021 09:09)

  Hallo meine Damen und Herren
  Benötigen Sie wirklich einen Kredit? Beeinflusst Sie die Wirtschaft?
  Möchten Sie Ihr Geschäft verbessern?
  Benötigen Sie einen Kredit, um ein Projekt zu starten?
  Sind Sie Landwirt und benötigen Sie einen Kredit zur Finanzierung Ihrer Farm?
  Benötigen Sie finanzielle Unterstützung, um ein Haus zu bauen oder Immobilien zu kaufen?
  Benötigen Sie einen Kredit für einen anderen Zweck?

  Wir können Ihnen helfen, wir bieten Kredite für Unternehmen und Privatpersonen.

  Wir bieten jedem, der finanzielle Unterstützung benötigt, verschiedene Darlehensoptionen an. Aufgrund der weltweiten Ereignisse haben wir beschlossen, Ihnen ein Darlehen zu einem Zinssatz von 2% pro Jahr zu gewähren. Sie können auch entscheiden, wie viel Sie ausleihen möchten.

  Um mehr über unser einzigartiges Kreditangebot zu erfahren, senden Sie eine E-Mail über || lendingtreeloan460@gmail.com ||

  Sie können überall und jederzeit an Ihrem eigenen Ort mit Ihrem Telefon oder Laptop einen Kredit beantragen.

 • #20

  Helana (Donnerstag, 11 März 2021 01:59)

  Wir danken allen ernsthaften, ehrlichen und gutmütigen Menschen, die mich erstatten können. Wir bieten 5.000 bis 50.000.000 € an. Für alle Ihre ernsthaften Kreditanfragen kontaktieren Sie mich bitte über meine E-Mail-Adresse:helenapaula.au@gmail.com
  whatsapp: +33 6 44 69 70 64

 • #21

  Hana (Donnerstag, 08 April 2021 08:55)

  Jste ve složité finanční situaci a nevíte, kam se obrátit, protože vaše banka z nějakého důvodu vaši žádost zamítla. Nyní můžete využít této skvělé příležitosti a získat výhodnou finanční půjčku od 40 000 do 50 000 000 Kč se splatností, kterou lze nastavit až na 240 měsíců. Splnění všech nezbytných formalit, včetně vyplacení finančních prostředků, do 24 hodin od podpisu smlouvy o půjčce znamená, že splácení začíná po jednom měsíci. Zcela a nezávazně e-mailem: wogeovahana@gmail.com

 • #22

  podloucky (Sonntag, 08 August 2021 15:31)

  začíná moje nabídka půjčky od 30.000 Kč do 30.000.000 Kč při úrokové sazbě 3%. Můžete ji splatit (12 - 300 měsíců). Představuji vám své oblasti pomoci. - Finanční pomoc, - Půjčka okamžitě, - Nebankovní půjčka, - Půjčka na konsolidaci, - Půjčka na vaše projekty, - Půjčka na podporu rodiny, - Půjčka na školení vašich dětí. - Půjčka pro vaše potřeby. Dostanete úvěr ve vší upřímnosti a rychle do 24 hodin, váš úvěr vám bude poskytnut bankovním převodem úspěšně a bez jakéhokoli protokolu, vy, kdo to potřebuje, naléhavě. Žádáme vás, abyste nás kontaktovali , tady jsou naše kontakty: E-mail: podlouckyrichardrichard@seznam.cz
  Whatsapp: +420702455380

 • #23

  Burianova lucie (Dienstag, 07 September 2021 16:57)

  Ahoj,

  Nabízím půjčky až do výše 50 000–4 000 000 Kč, celkem i více, podle potřeby a na vyžádání. Moje úroková sazba: 3%. Termín splácení: 1 až 25 let. Děkuji za pochopení a spolupráci.
  E-mail : Burianovalucie23@seznam.cz
  WhatsApp : .+420606475917

 • #24

  MARY MASON (Dienstag, 28 September 2021 23:31)

  Firma e huave Sky Wealth, ne japim kredi me një normë interesi 0f 3%.

  Ditë të mirë zotëri / am am.

  Ne jemi një kompani private dhe ne ofrojmë kredi me norma të ulëta interesi në përcaktimin e shumës së huasë është midis 100 milion provizioneve të huasë prej 1.000 Euro kredi për zhvillimin e biznesit: konkurrencë e përparimit / zgjerimit të biznesit.

  (Numri i Whatsapp: +79652625435)

  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të huave

  * Kredi personale (të siguruara dhe të pasiguruara)
  * Kredi biznesi (e siguruar dhe e pasiguruar)
  * Kredi për konsolidim

  Pa tarifa paraprake


  Ne ju falënderojmë që keni gjetur kohë për të lexuar këtë reklamë.
  Për më shumë informacion dhe pyetje, na dërgoni e-mail sot
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes faqes së internetit të kompanisë: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld


  Zonja Mary Mason.

 • #25

  petra Helcova (Dienstag, 05 Oktober 2021 10:49)

  Rychlý a spolehlivý laon se pohybuje od (20 000 -4 500 000 Kč). Přímý věřitel vám poskytne okamžitou půjčku. Jste v situaci, kdy si opravdu potřebujete půjčit peníze? Zavolejte hned a získejte rychlou půjčku pro každého, kdo je schopen splácet. Zaměstnanci, důchodci, podnikatelé, zaměstnanci na částečný úvazek, rodiče na mateřské dovolené, studenti, kancelář práce. Ať už jde o půjčku, směnku, konsolidaci, exekuce, oddlužení, podnikání, dům, nebo prostě nemáte peníze. Položka registru je vyřešena. Máme pro vás jedinečný a bezkonkurenční sortiment. Kontaktujte nás prosím nyní: sidakova. petrahelcova@gmail.com @ whatsapp +420607476514

 • #26

  TOP COMMENT (Mittwoch, 27 Oktober 2021 09:44)

  HELLO VIEWERS

  TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN $300,000.00USD FROM A FINANCE COMPANY LAST WEEK Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

  Do you need a loan to start a business or pay your debts {Dr.Benjamin Scarlett Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine with a loan finance. Get your Blank ATM card or CREDIT CARD deliver to your doorstep that works in all ATM machines all over the world with the help of BENJAMIN LOAN FINANCE the ATM cards can be used to withdraw at the ATM Machines or swipe, at stores and POS. they give out this cards to all interested clients worldwide, If you need a loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Email drbenjaminfinance@gmail.com

  THANK YOU ALL

 • #27

  fred (Dienstag, 14 Dezember 2021 12:38)

  Ejani tani dhe merrni një kredi urgjente në fredlarryloanfirm@gmail.com
  Këtu jemi gati të përpunojmë kredinë tuaj

  Diten e mire,

  Jeni një burrë apo një grua biznesi? Ka ardhur koha për të përmbushur ëndrrën tuaj, ne jemi kompani kreditore e certifikuar, ofrojmë kredi me një interes të ulët prej 3%, për individë dhe kompani në të gjithë globin, në çdo monedhë që dëshironi, paund, dollar, euro etj.

  Mbështetuni tek ne sot për një kredi të shpejtë dhe të garantuar
  na kontaktoni nëpërmjet
  Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
  Numri Whatsapp:  +2347061892843
  Numri Whatsapp: +967737371424

 • #28

  Sorina Jeffery (Donnerstag, 30 Dezember 2021 20:12)

  You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop. Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer approval process takes just 4 hours. contact us now (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Sorina Jeffery

 • #29

  fred (Dienstag, 01 Februar 2022 13:22)

  Kam nevojë për një kredi urgjente nga Whatsapp për Fred Larry https://wa.me/+967 737 371 424


  Jeni burrë apo grua biznesi? Ka ardhur koha për të përmbushur ëndrrën tuaj, Ne jemi kompani kreditore e certifikuar, ofrojmë kredi me një interes të ulët prej 3%, për individë dhe kompani në të gjithë globin, në çdo monedhë që dëshironi, paund, dollar, euro etj.

  Mbështetuni tek ne sot për një kredi të shpejtë dhe të garantuar
  na kontaktoni nëpërmjet
  Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
  Whatsapp: +967 737 371 424

 • #30

  Lisa Walkman (Freitag, 11 Februar 2022 14:57)


  HOW TO RECOVER STOLEN BITCOIN ? follow this whatsapp link: https://wa.me/message/JQ5Y2HM2PZXWG1 or creditosantajusta@gmail.com
  I lost my bitcoin to fake blockchain impostors on Facebook, they contacted me as blockchain official support and I fell stupidly for their mischievous act, this made them gain access into my blockchain wallet account, whereby 7.0938 btc was stolen from my wallet in total .I was almost in a comma and dumbfounded because this was all my savings I banked up on , waiting for bitcoin rate to improve . Then my niece recommended me to an expert, I researched online and found the recovery expert , with the contact address- https://wa.me/message/JQ5Y2HM2PZXWG1 or creditosantajusta@gmail.com .I wrote directly to the specialist explaining my loss. Hence, he helped me recover my bitcoin just after 2 days. He helped me launch the recovery program , and the culprits were identified as well , all thanks to his expertise . I hope I have been able to help someone as well . Reach out to the recovery specialist to recover your lost funds from any form of online scam, he is dependable and trustworthy

 • #31

  Mr. Anthony (Mittwoch, 16 Februar 2022 08:48)

  Ne jemi të specializuar në shërbimet financiare, duke ofruar kredi lokale/ndërkombëtare, duke ofruar opsione huamarrjeje të siguruara dhe të pasigurta për individët dhe organet bashkëpunuese me një normë kredie shumë konkurruese dhe kushte fleksibël për të përmbushur çdo rrethanë financiare. Nuk ka rëndësi nëse keni një rezultat të dobët krediti, ne ende mund t'ju ofrojmë para të gatshme për të papriturat Na kontaktoni tani për hua të shpejta dhe të përballueshme për t'iu përshtatur të gjitha buxheteve dhe kërkesave: (atlantainfrafinn@gmail.com)
  WhatsApp: +919148049099

 • #32

  Suresh Kashyap (Sonntag, 20 März 2022 21:45)

  Als ich auf der Suche nach einem Kredit war, verwies mich ein Freund auf diesen gottesfürchtigen Mann, der stressfrei einen Kredit vergab. Wenn Sie jemanden an ihn verweisen, können Sie ihn per E-Mail kontaktieren: (servicepersoonlijke-aanbieding.ch@protonmail.com) für weitere Informationen

 • #33

  Dominika (Montag, 28 März 2022 23:49)

  Garantované finanční půjčky
  Máte možnost získat tento zaručený úvěr s výhodnou úrokovou sazbou pro všechny žadatele, nabízím půjčky od 50 000 Kč do 20 000 000 Kč. Splatnost úvěru je možná až 240 měsíců s možností předčasného splacení kdykoli zdarma. Tato nabídka je určena pro celou ČR a všechny občany. Rychle zpracované celé půjčky do 24 hodin. Chcete-li zjistit, kolik a za jakých podmínek vám mohu nabídnout, e-mail: Pro více informací prosím kontaktujte: Rollerdominika@gmail.com
  Whatsapp: +420702455380

 • #34

  Bryan Stefan (Dienstag, 26 April 2022 17:25)

  A keni nevojë për një kredi, unë jam një huadhënës privat, i besueshëm, i besueshëm; Ofroj kredi për biznese dhe individë me një interes të ulët dhe të përballueshëm 3%. Jeni duke kërkuar për një kredi biznesi, kredi personale, kredi për shtëpi, kredi për makinë, kredi studentore, hua për konsolidimin e borxhit, hua të pasiguruar dhe kapital sipërmarrës? Nëse një bankë ose institucion financiar ju ka refuzuar një kredi për një ose më shumë arsye. Ju jeni në vendin e duhur për vendimet tuaja për kredinë, ne ofrojmë kredi nga 2,000 € në 100,000,000.00 € për një periudhë shlyerjeje 1-20 vjeçare
  Kontaktoni: me email: bryanstefanloanfirm@outlook.com bryanstefanloanfirm@gmail.com ose whatsapp +919654763221
  Bryan Stefan

 • #35

  Liberty funding (Donnerstag, 28 April 2022 10:46)

  FINANCIAL PLANNING LOAN COMPANY
  DO YOU NEED A FINANCIAL HELP? ARE YOU IN ANY FINANCIAL CRISIS OR DO YOU NEED FUNDS TO START UP YOUR OWN BUSINESS? DO YOU NEED FUNDS TO SETTLE YOUR DEBT OR PAY OFF YOUR BILLS OR START A GOOD BUSINESS? DO YOU HAVE A LOW CREDIT SCORE AND YOU ARE FINDING IT HARD TO OBTAIN CAPITAL SERVICES FROM LOCAL BANKS AND OTHER FINANCIAL INSTITUTES? HERE IS YOUR CHANCE TO OBTAIN FINANCIAL SERVICES FROM OUR COMPANY. WE OFFER THE FOLLOWING FINANCE TO INDIVIDUALS- *COMMERCIAL FINANCE *PERSONAL FINANCE *BUSINESS FINANCE *CONSTRUCTION FINANCE *BUSINESS FINANCE AND MANY MORE: FOR MORE DETAILS.CONTACT US VIA. EMAIL at: {Libertyprivatefunding@yahoo.com},
  or better still you can decide to send us a message directly on WhatsApp via : {+447535135409}, loan with us today and be credited within a lightning speed.

 • #36

  fred (Freitag, 29 April 2022 12:27)

  Kam nevojë për një kredi urgjente nga Whatsapp për Fred Larry  https://wa.me/+967737371424


  Jeni burrë apo grua biznesi? Ka ardhur koha për të përmbushur ëndrrën tuaj, Ne jemi kompani kreditore e certifikuar, ofrojmë kredi me një interes të ulët prej 3%, për individë dhe kompani në të gjithë globin, në çdo monedhë që dëshironi, paund, dollarë, euro etj.

  Mbështetuni tek ne sot për një kredi të shpejtë dhe të garantuar
  na kontaktoni nëpërmjet
  Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
  Whatsapp: +967 737 371 424

 • #37

  Bryan Stefan (Freitag, 29 April 2022 18:37)

  Kam nevojë urgjente për një kredi Whatsapp për Jurgen Stefan https://wa.me/+2348071917956


  Keni nevojë për një kredi urgjente për të shlyer borxhet tuaja apo një hua kapitali për të përmirësuar biznesin tuaj? Jeni refuzuar nga bankat dhe agjencitë e tjera financiare? Keni nevojë për një konsolidim kredie apo një hipotekë? Mos kërkoni më tej, sepse ne jemi këtu për të lënë prapa të gjitha problemet tuaja financiare. Na kontaktoni me email: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Whatsapp:+2348071917956 Këto janë Shërbimi Financiar Jurgen Stefan. Ne ofrojmë kredi për të interesuarit me një interes të arsyeshëm prej 3%. Gama është nga 5,000,00 €. deri në 100,000,000,00 €.

 • #38

  Brauchen Sie einen Kredit? Kontaktiere uns jetzt: gerred.breinloanlenderr@gmail.com (Mittwoch, 04 Mai 2022 08:05)

  Hallo !

  Benötigen Sie einen legitimen und schnellen Kreditservice?
  Jetzt bewerben und dringend Geld bekommen!
  * Position zwischen 5000 und 50 Millionen
  * Wählen Sie zwischen 1 und 30 Jahren für die Rückzahlung.
  * Flexible Kreditbedingungen.
  Kontaktieren Sie uns per E-Mail: gerred.breinloanlenderr@gmail.com
  WhatsApp: +639317518498.
  Management.
  Kontaktieren Sie jetzt den Kredit Speedy !!!

 • #39

  maria (Freitag, 13 Mai 2022 10:17)

  SCHNELL UND ZUVERLÄSSIG BEREIT!!!!!!Caravellamariepierre@gmail.com


  Wir bieten Darlehen in Höhe von 5.000 € bis 9.000.000 € mit einer Rückzahlungsfrist von 1 bis 40 Jahren und einem Zinssatz von 2 % pro Jahr an.
  Wird kontaktiert, wenn Sie einen schnellen und zuverlässigen Kredit benötigen
  E-Mail: caravellamariepierre@gmail.com

 • #40

  Jurgen Stefan (Donnerstag, 19 Mai 2022 18:46)

  Keni nevojë për një kredi urgjente për të shlyer borxhet tuaja apo një hua kapitali për të përmirësuar biznesin tuaj? Jeni refuzuar nga bankat dhe agjencitë e tjera financiare? Keni nevojë për një konsolidim kredie apo një hipotekë? Mos kërkoni më tej, sepse ne jemi këtu për të lënë prapa të gjitha problemet tuaja financiare. Na kontaktoni me email: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Ose Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Këto janë Shërbimi Financiar Jurgen Stefan. Ne ofrojmë kredi për të interesuarit me një interes të arsyeshëm prej 3%. Gama është nga 5,000,00 euro deri në 100,000,000.00 euro.

 • #41

  Jurgen Stefan (Montag, 23 Mai 2022 14:32)

  Keni nevojë për një kredi urgjente për të shlyer borxhet tuaja apo një hua kapitali për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe agjencitë e tjera financiare? Keni nevojë për një konsolidim kredie apo një hipotekë? Mos kërkoni më tej, sepse ne jemi këtu për të lënë pas të gjitha problemet tuaja financiare. Na kontaktoni me email: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Ose Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Këto janë Shërbimi Financiar Jurgen Stefan. Ne ofrojmë kredi për të interesuarit me një interes të arsyeshëm prej 3%. Gama është nga 5,000,00 euro deri në 350,000,000.00 euro.

 • #42

  fred (Montag, 30 Mai 2022 14:02)

  Kam nevojë për një kredi urgjente nga Whatsapp për Fred Larry  https://wa.me/+967737371424


  Jeni burrë apo grua biznesi? Ka ardhur koha për të përmbushur ëndrrën tuaj, Ne jemi kompani kreditore e certifikuar, ofrojmë kredi me një interes të ulët prej 3%, për individë dhe kompani në të gjithë globin, në çdo monedhë që dëshironi, paund, dollarë, euro etj.

  Mbështetuni tek ne sot për një kredi të shpejtë dhe të garantuar
  na kontaktoni nëpërmjet
  Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
  Numri Whatsapp:  https://wa.me/+967737371424

 • #43

  Jurgen Stefan (Montag, 30 Mai 2022 15:30)

  Keni nevojë për një kredi urgjente për të shlyer borxhet tuaja apo një hua kapitali për të përmirësuar biznesin tuaj? Jeni refuzuar nga bankat dhe agjencitë e tjera financiare? Keni nevojë për një konsolidim kredie apo një hipotekë? Mos kërkoni më tej, sepse ne jemi këtu për të lënë prapa të gjitha problemet tuaja financiare. Na kontaktoni me email: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Ose Whatsapp: +919654763221 Këto janë Shërbimi Financiar Jurgen Stefan. Ne ofrojmë kredi për të interesuarit me një interes të arsyeshëm prej 3%. Gama është nga 5,000,00 euro deri në 350,000,000.00 euro.

 • #44

  fred (Dienstag, 07 Juni 2022 12:48)

  Na kontaktoni për një kredi urgjente


  https://wa.me/+967737371424

 • #45

  Endre (Samstag, 27 August 2022 20:17)

  Keni nevojë për një kredi? kredi private? Kredi biznesi? Hipotekë? Bujqësia dhe financimi i projekteve? Ofrojmë të gjitha llojet e kredive me interes 2%! Na kontaktoni me email: dakany.endre@gmail.com

 • #46

  Endre (Samstag, 27 August 2022 20:59)

  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri financash duke përfshirë: Kredi personale, Kredi për shtëpi, Kredi për Konsolidimin e Borxhit, Kredi për makina, kredi bujqësore, kredi biznesi dhe kredi kompanish me interes 2% në vit dhe është fikse. Ju lutemi na kontaktoni me email: (dakany.endre@gmail.com) për më shumë informacion.

  Ofertë urgjente për kredi.

 • #47

  Endre (Mittwoch, 31 August 2022 00:27)

  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri financash duke përfshirë: Kredi personale, Kredi për shtëpi, Kredi për Konsolidimin e Borxhit, Kredi për makina, kredi bujqësore, kredi biznesi dhe kredi kompanish me interes 2% në vit dhe është fikse. Ju lutemi na kontaktoni me email: (dakany.endre@gmail.com) për më shumë informacion.

  Ofertë urgjente për kredi.

 • #48

  Crypto Intel (Samstag, 10 September 2022 01:32)

  THIS IS A "MUST READ" FOR ALL NFT / CRYPTO CURRENCY SCAM VICTIMS AND EVERYONE BATTLING WITH POOR CREDIT SCORE.

  WHAT IS THE TENDENCY OF ACTUALLY GETTING BACK LOST NFT's OR FUNDS LOST TO CRYPTOCURRENCY SCAM? ABSOLUTELY POSSIBLE. DO YOU DESIRE CREDIT REPAIR?(TRANSUNION, EQUIFAX, EXPERIAN)? YOU MUST CONTACT THE RIGHT AGENCY TO ACHIEVE THIS. www recoveryprecinct com

  Recovery Precinct is a financial regulator, private investigation and funds recovery body. We specialize in cases concerning ethical hacking, cryptocurrency, FAKE investment schemes and recovery scam. We are also experts in credit repair.

  Visit www recoveryprecinct com now and fill the contact form to report your case, our agents will reach out to you within 24hours or contact our support team via the contact information below to get started.

  � recoveryprecinct @ gmail com

  Stay Safe !

 • #49

  loan financial (Montag, 12 September 2022 09:28)

  Customers who desperately need financial help. The issue of credit and collateral is something that customers are always worried about when looking for a loan from private lenders. The Sumiti Lending home Pvt is already recognized by the council's lender to give loans to local and international customers at 2% interest. Contact us via (Whats App) number:+917310847059 contact email id : sumitihomelend@gmail.com
  Mr. Sumiti

 • #50

  fred (Freitag, 16 September 2022 13:56)

  Keni nevojë për kredi urgjente për para


  Kam nevojë për një kredi urgjente nga Whatsapp për Fred Larry https://wa.me/+967 737 371 424


  Jeni burrë apo grua biznesi? Ka ardhur koha për të përmbushur ëndrrën tuaj, Ne jemi kompani kreditore e certifikuar, ofrojmë kredi me një interes të ulët prej 3%, për individë dhe kompani në të gjithë globin, në çdo monedhë që dëshironi, paund, dollarë, euro etj.

  Mbështetuni tek ne sot për një kredi të shpejtë dhe të garantuar
  na kontaktoni nëpërmjet
  Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ose (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
  Whatsapp: +967 737 371 424

 • #51

  fred (Dienstag, 20 September 2022 10:43)

  A jeni një Sipërmarrës apo biznes Burrë apo grua, keni nevojë për çdo lloj kredie për të hapur ose zgjeruar ndërmarrjen tuaj, Firma Finance Kimberly është Përgjigja; WhatsApp ose Email (kimberlyfinancegroup@gmail.com) ose WhatsApp: https://wa.me/+967737371424 për kredi me normë interesi deri në 3%.
  Ato janë 100% të garantuara, të lira, të besueshme dhe të besueshme, unë jam një dëshmi e gjallë.

 • #52

  Parka (Mittwoch, 19 Oktober 2022 16:07)

  HELLO Loan Offer Alert For Everyone! Are you financially down and you need an urgent credit/financial assistance? Or are you in need of a loan to start-up/increase your business or buy your dream house. GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. WhatsApp:+447535135409 Email: Libertyprivatefunding@gmail.com , they are Reliable, Fast in communication and Trusted.

 • #53

  DOMINIKA (Freitag, 21 Oktober 2022 02:42)

  Rychlá a spolehlivá nabídka půjček
  Jste v tak špatné finanční situaci, kdy vaše výdaje přesahují váš příjem, máte popravy, nevýhodné sliby, mnoho malých půjček, aukce a nevíte, jak se z těchto problémů dostat ... Máme pro vás řešení , jsme schopni splatit všechny vaše dluhy, dluhy a zajistit vám dlouhodobou půjčku. Platíte pouze jednu měsíční platbu s přesnou kontrolou svých výdajů.
  Rollerdominika@gmail.com
  Whatsapp:::::::: +420702455380

 • #54

  Mike Morgan (Samstag, 12 November 2022 04:12)

  Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
  Personal Loans (Secure and Unsecured)
  Business Loans (Secure and Unsecured)
  Consolidation Loan and many more.

  Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
  financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
  Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

 • #55

  Mike Morgan (Dienstag, 22 November 2022 06:14)

  Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
  Personal Loans (Secure and Unsecured)
  Business Loans (Secure and Unsecured)
  Consolidation Loan and many more.

  Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
  financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
  Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

 • #56

  Max Bent (Donnerstag, 01 Dezember 2022 20:29)

  Keni nevojë për një kredi urgjente për të shlyer borxhet tuaja apo keni nevojë për një kredi kapitali për të përmirësuar biznesin tuaj? A jeni refuzuar nga bankat dhe agjencitë e tjera financiare? Keni nevojë për konsolidim kredie apo hipotekë? Mos kërkoni më pasi ne jemi këtu për t'i bërë të gjitha problemet tuaja financiare një gjë të së kaluarës. Na kontaktoni me email:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  website: www.oceanfinance.co.uk

  Kjo është Ocean Finance Mortgages. Ne ofrojmë kredi për të interesuarit me një normë të arsyeshme interesi prej 2%. Gama varion nga 2,000 Euro deri në një maksimum prej 100,000,000.00 Euro.

 • #57

  fred (Freitag, 03 Februar 2023 14:07)

  Keni nevojë për çfarëdo lloj kredie për të përmbushur ëndrrat tuaja; Firma e huasë Fred Larry është vendi ku duhet të shkoni, kredia e tij është e lirë, e besueshme, e besueshme dhe 100% e garantuar

  Na kontaktoni në numrin Whatsapp më poshtë�
  https://wa.me/+393510106043

 • #58

  fred (Freitag, 03 Februar 2023 14:07)

  Keni nevojë për çfarëdo lloj kredie për të përmbushur ëndrrat tuaja; Firma e huasë Fred Larry është vendi ku duhet të shkoni, kredia e tij është e lirë, e besueshme, e besueshme dhe 100% e garantuar

  Na kontaktoni në numrin Whatsapp më poshtë�
  https://wa.me/+393510106043

 • #59

  Pēteris Marija (Freitag, 24 Februar 2023 21:12)

  Hello,

  Are you looking for a legitimate loan?
  Have you been turned down by your banks?
  You need money for one reason or another.
  You are sincere and honest
  Do you need a loan to pay off debts, bills or to implement a project?
  You always have a chance.
  What's more, we offer loans fast and reliable, with an annual interest rate of 2%. We are reliable
  If you are interested, please do not hesitate to contact us directly.
  Email: lapofunding960@outlook.com

 • #60

  Yveta Cáková (Dienstag, 28 Februar 2023 14:15)

  NABÍDKA SUPER URGENTNÍ PŮJČKY: YVETACAKOVA@GMAIL.COM.

  S námi můžete zapomenout na své finanční problémy. Naše nebankovní půjčka je spolehlivá a hlavně ji může získat téměř každý, kdo ji opravdu potřebuje. Už nemusíte shánět nebankovní půjčku. Právě jsi to našel. Poctivá nebankovní půjčka, ke které budete potřebovat platné doklady totožnosti, příjem, ze kterého budete půjčku splácet a trvalý pobyt na území ČR. Už v tom nehledejte. Požádejte o půjčku nyní. Více informací: YVETACAKOVA@GMAIL.COM.

 • #61

  Elvis Markman (Mittwoch, 08 März 2023 07:59)

  Losing your Bitcoin and cryptocurrency can be devastating especially when you have invested all your money into it. Everyone thought it was impossible to trace and recover cryptocurrency, I’m here to let you know that Bitcoins and any other cryptocurrencies can be fully recovered with the right information. I was lucky to come across WARDRIVERS CYBER, a cryptocurrency recovery company that was able to recover all the money that I lost in crypto. I’m grateful for the help of WARDRIVERS CYBER and I recommend their services to everyone out there who needs a reliable and trustworthy crypto recovery company. You can reach WARDRIVERS CYBER via E-mail: WARDRIVERSCYBERSERVICE@TECHIE(.)COM

 • #62

  terry (Dienstag, 14 März 2023 05:08)

  Aplikoni për një kredi pa kontroll krediti

  hua
  OFERTA E KREDIVE AKSES me INTERES 3%.

  ÇMIMI NGA 5000 € DERI

  APLIKONI 35,000,000.00 milion €

  ME DETAJET E KONTAKTIT TUAJ TE
  Aplikoni kredi për çdo qëllim

  Menjëherë Online
  Nuk ka kontrolle personale të kredisë
  Në listën e zezë dhe rezultat i ulët i kreditit

  klienti mund të aplikojë
  Financimi
  Kredi për pasuri të paluajtshme
  Kredi për investime
  Kredi për Auto
  Konsolidimi i borxhit
  Linja e Kredisë
  Hipoteka e dytë
  Marrja e kredisë
  Kredi personale
  Rifinancimi Konsolidimi i Borxhit
  Rifinancim për investime
  Hipoteka juaj skadon së shpejti
  Blerja e një shtëpie
  Ardhje e re
  I vetëpunësuar
  na kontaktoni në

  (accesloanfirm09@gmail.com
  )

 • #63

  MARY MASON (Sonntag, 19 März 2023 03:48)

  Firma e kredisë Sky Wealth, ne japim kredi me një normë interesi 0f 3%.

  Ditën e mirë zotëri / zonjë.

  Ne jemi një kompani private dhe ofrojmë kredi me norma të ulëta interesi në mënyrë që të përcaktojmë se shuma e kredisë është ndërmjet 100 milionë provizioneve të kredisë prej 1000 euro kredi për zhvillimin e biznesit: konkurrueshmëria e avantazhit / zgjerimi i biznesit.

  Email kontakti: skywealthloanfirm@gmail.com

  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të kredive

  * Kredi personale (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi biznesi (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi Konsolidimi

  Nuk ka tarifa paraprake

  Ju falenderojmë që gjetët kohë për të lexuar këtë reklamë.
  Për më shumë informacion dhe pyetje, na dërgoni e-mail sot
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes linjës sonë të biznesit Whatsapp: +1(646)4440366

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes faqes së internetit të kompanisë: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

  Zonja Mary Mason.

 • #64

  MARY MASON (Dienstag, 21 März 2023 07:45)

  Firma e kredisë Sky Wealth, ne japim kredi me një normë interesi 0f 3%.

  Ditën e mirë zotëri / zonja.

  Ne jemi një kompani private dhe ofrojmë kredi me norma të ulëta interesi në mënyrë që të përcaktojmë se shuma e kredisë është ndërmjet 100 milionë provizioneve të kredisë prej 1000 euro kredi për zhvillimin e biznesit: konkurrueshmëria e avantazhit / zgjerimi i biznesit.

  Email kontakti: skywealthloanfirm@gmail.com

  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të kredive

  * Kredi personale (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi biznesi (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi Konsolidimi

  Nuk ka tarifa paraprake

  Ju falenderojmë që gjetët kohë për të lexuar këtë reklamë.
  Për më shumë informacion dhe pyetje, na dërgoni e-mail sot
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes linjës sonë të biznesit Whatsapp: +1(646)4440366

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes faqes së internetit të kompanisë: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

  Zonja Mary Mason.

 • #65

  MARY MASON (Dienstag, 21 März 2023 07:59)

  Firma e kredisë Sky Wealth, ne japim kredi me një normë interesi 0f 3%.

  Ditën e mirë zotëri / zonja.

  Ne jemi një kompani private dhe ofrojmë kredi me norma të ulëta interesi në mënyrë që të përcaktojmë se shuma e kredisë është ndërmjet 100 milionë provizioneve të kredisë prej 1000 euro kredi për zhvillimin e biznesit: konkurrueshmëria e avantazhit / zgjerimi i biznesit.

  Email kontakti: skywealthloanfirm@gmail.com

  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të kredive

  * Kredi personale (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi biznesi (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi Konsolidimi

  Nuk ka tarifa paraprake

  Ju falenderojmë që gjetët kohë për të lexuar këtë reklamë.
  Për më shumë informacion dhe pyetje, na dërgoni e-mail sot
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes linjës sonë të biznesit Whatsapp: +1(646)4440366

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes faqes së internetit të kompanisë: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

  Zonja Mary Mason.

 • #66

  jan ihnatik (Samstag, 08 April 2023 16:50)

  Kas otsite seaduslikku pangavälist laenu? Kasutage seda soodsat finantslaenu pakkumist, mida saab võtta kuni 360 kuuks ja ennetähtaegse tagasimaksmise võimalusega ilma tagasimakseperioodi pikendamata 50 000 kroonilt 2 900 000 kroonini. Kogu laenusumma väljastamine koos rahaliste vahendite tasumisega 24 tunni jooksul. Lubame professionaalset ja kiiret nõu. Täielik teadlikkus osutamise tingimustest on loomulikult probleem. Rohkem infot saad meili teel: ihjan51@gmail.com

 • #67

  MARY MASON (Sonntag, 09 April 2023 04:01)

  Firma e kredisë Sky Wealth, ne japim kredi me një normë interesi 0f 3%.

  Ditën e mirë zotëri / zonjë.

  Ne jemi një kompani private dhe ofrojmë kredi me norma të ulëta interesi në mënyrë që të përcaktojmë se shuma e kredisë është ndërmjet 100 milionë provizioneve të kredisë prej 1000 euro kredi për zhvillimin e biznesit: konkurrueshmëria e avantazhit / zgjerimi i biznesit.

  Email kontakti: skywealthloanfirm@gmail.com

  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të kredive

  * Kredi personale (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi biznesi (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi Konsolidimi

  Nuk ka tarifa paraprake

  Ju falenderojmë që gjetët kohë për të lexuar këtë reklamë.
  Për më shumë informacion dhe pyetje, na dërgoni e-mail sot
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes linjës sonë të biznesit Whatsapp: +1(646)4440366

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes faqes së internetit të kompanisë: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

  Zonja Mary Mason.

 • #68

  MARY MASON (Donnerstag, 13 April 2023 21:31)

  Firma e kredisë Sky Wealth, ne japim kredi me një normë interesi 0f 3%.

  Ditën e mirë zotëri / zonja.

  Ne jemi një kompani private dhe ofrojmë kredi me norma të ulëta interesi në mënyrë që të përcaktojmë se shuma e kredisë është ndërmjet 100 milionë provizioneve të kredisë prej 1000 euro kredi për zhvillimin e biznesit: konkurrueshmëria e avantazhit / zgjerimi i biznesit.

  Email kontakti: skywealthloanfirm@gmail.com

  Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të kredive

  * Kredi personale (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi biznesi (të siguruara dhe të pasigurta)
  * Kredi Konsolidimi

  Nuk ka tarifa paraprake

  Ju falenderojmë që gjetët kohë për të lexuar këtë reklamë.
  Për më shumë informacion dhe pyetje, na dërgoni e-mail sot
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes linjës sonë të biznesit Whatsapp: +16464440366

  Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes faqes së internetit të kompanisë: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

  Zonja Mary Mason.